MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Sekretem morskiego smaku wegańskich dań bezrybnych są glony...
fot. Anya Why/Getty Images

Nie musisz jeść ryby na Wigilię. Zobacz pyszne roślinne zamienniki i wypróbuj nasze przepisy. Tak zrobisz tofurybę i śledzie z boczniaków

Sekretem morskiego smaku wegańskich dań bezrybnych są glony nory, te same, jakich używa się do przygotowania sushi maki.

Zobacz również

Bronisława Kozłowska z Włocławka skończyła sto lat! Zdjęcia

Bronisława Kozłowska z Włocławka skończyła sto lat! Zdjęcia

Pomników kochać nie musimy, ale przynajmniej pilnujmy porządku wokół nich

Pomników kochać nie musimy, ale przynajmniej pilnujmy porządku wokół nich

Polecamy

Nowa podstawa programowa już w tym tygodniu

Nowa podstawa programowa już w tym tygodniu

Chcesz mieć więcej pomysłów? Wykorzystaj naturalne działanie mózgu – radzi ekspert

Chcesz mieć więcej pomysłów? Wykorzystaj naturalne działanie mózgu – radzi ekspert

Najlepszy kompot do obiadu. Zrobisz go w kilka chwil

Najlepszy kompot do obiadu. Zrobisz go w kilka chwil